Отново стрелба по автобус на градския транспорт в Пловдив. Това

...
Отново стрелба по автобус на градския транспорт в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Отново стреляха по градски автобус в Пловдив

Отново пукотевица по рейс на градския превоз в Пловдив. Това се случва за трети път в границите на месец, оповестява Българска национална телевизия.

По тази причина превозвачите в града упорстват за по-стриктен надзор и видеонаблюдениe в рисковите региони.

Полицията търси следващия стрелец по публичните автобуси и проверява по случая.

Засегнатият рейс няма да работи най-малко месец, до момента в който бъде ремонтиран. Шофьорът е сигурен, че е стреляно с оръжие. Той описа, че стрелецът е бил към 35-40-годишен.

От своя страна ръководителят на " Градски превоз " в " Хеброс бус " - Пловдив Васил Тодоров обаче разясни, че з асега не може да се каже изрично, че е стреляно с оръжие. Той уточни, че се чака ново стъкло от Турция след минимум месец.
 Задържаха 16-годишен за стрелбата по рейсове в Пловдив Обновена
Задържаха 16-годишен за стрелбата по рейсове в Пловдив

Вероятно младежът е купил въздушния си револвер с подправена персонална карта

Тодоров акцентира, че всеки месец стават такива произшествия и постоянно рейсовете са обект на вандалски прояви. При предходния случай помогнало видеонаблюдението, с цел да бъдат разкрити младежите.

Според него усъвършенствано осветяване би помогнало за понижаване на такива случаи. Той настоя за засилено полицейско наличие в района и в кв. " Столипиново ".

Припомняме, през декември предходната година още веднъж бе открита пукотевица по градски рейсове в Пловдив. Тогава се оказа, че - възпитаник от елитна гимназия в града. Момчето по три рейса от едно от тепетата в града.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР