Отново нападение на куче от бойна порода над човек. Около

...
Отново нападение на куче от бойна порода над човек. Около
Коментари Харесай

Отново нападение на куче над човек в София

Отново нахлуване на куче от бойна порода над човек. Около 20.30 часа на 19 април куче от породата кане корсо е нападнало йоркширски териер и собственичката му в квартал „ Младост “ в София, оповестява Нова телевизия.

Потърпевшата споделя, че само бързата ѝ реакция е избавила живота на домашния ѝ любим, вследствие на което тя има рана на ръката.

Жената показва, че се разхождали вечерта с мъжа ѝ. Той минал пред нея сред колите, с цел да се разминат с двете кучета. Те обаче почнали да лаят, а собственичката на животното от едрата порода не съумяла да го удържи.

„ Първият път не успа да ме стигне, само че вторият съумя. Бях вдигнала кученцето. Мъжът ми изтича, той съумя да го хване и да го дръпне от мен “, споделя пострадалата.

Кучето обаче я захапало в региона на трицепса и лакътя. Благодарение на обстоятелството, че била дебело облечена, дамата се разминала с по-тежки пострадвания.

Собственичката на кане корсото нито се извинила, нито се скарала на животното. Обяснила единствено, че любимецът ѝ че в никакъв случай не е правил по този начин и единствено е одраскал другата жена.

Тя неотложно извадила здравно и алармирала в полицията.

Припомняме, на същата дата – 19 април, в различен столичен квартал питбул атакува и нахапа до гибел стопанина си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР