Отново жена застана начело на испанската Гражданска гвардия. Новият директор

...
Отново жена застана начело на испанската Гражданска гвардия. Новият директор
Коментари Харесай

Жена отново пое испанската Гражданска гвардия

Отново жена застана отпред на испанската Гражданска армия. Новият шеф Мерседес Гонсалес встъпи в служба на публична гала. Тя пое поста откакто предходният шеф Мария Гамес подаде оставка поради следствие за корупция против брачна половинка ѝ.

" Най-добрият шеф на Гражданската армия от основаването ѝ преди 179 години ", по този начин министърът на вътрешните работи Феранандо Гранде Марласка назова Мария Гамес, която на 22 март сама се отдръпна от поста си. Според него " нейният жанр “ на работа е трансформирал Гражданската армия в " съвременна и напреднала институция ".

От своя страна и наследничката ѝ на поста Мерседес Гонсалес ѝ благодари за добре свършената работа, " честността и отдадеността ", заявявайки, че желае да насочи " недвусмислено обръщение за непорочност, преданост и безрезервност, тъй като достойнството " е тяхното мото.

Тя добави, че няма да разреши политически интриги и акции да въздействат на работата на Гражданската армия и ще се бори против всевъзможни първи проблясъци на корупция измежду чиновниците.

За задачата счита да усъвършенства механизмите за вътрешен надзор, с цел да избегне всевъзможни дейности " за персонална полза ".

" Това е една от предпочитаните ми задания ", сподели Гонсалес и изиска подпомагане от целия корпус, професионалните асоциации и профсъюзите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР