Относно оставката на главния прокурор Иван Гешев ние говорим отдавна.

...
Относно оставката на главния прокурор Иван Гешев ние говорим отдавна.
Коментари Харесай

Костадинов: ГЕРБ започва да мисли като Възраждане

" Относно оставката на основния прокурор Иван Гешев ние приказваме от дълго време. Радваме се, че ГЕРБ стартира да мислят като нас ", съобщи Костадин Костадинов. 

По-рано през днешния ден на среща в Народното събрание с ПГ на ГЕРБ-СДС номинираната от първата политическа мощ за министър председател Мария Габриел разгласи, че първото, което ще направи министърът на правораздаването в нейното държавно управление, ще е да внесе във Висшия правосъден съвет искане за освобождение на Иван Гешев поради уронване на престижа на правосъдната власт.

Нямаме общи цели с ГЕРБ-СДС, с изключение на за основния прокурор, разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Но считам, добави той, че тематиката за отстраняването на основния прокурор, е " кукичка, която се подмята още веднъж на " Продължаваме промяната - Демократична България ". За отстраняването на основния прокурор приказваме от дълго време, радваме се, че ГЕРБ започнаха да мислят най-сетне като " Възраждане ", акцентира Костадинов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР