Отличен като най-добрият винар в 29-ия конкурс за Най-добро домашно

...
Отличен като най-добрият винар в 29-ия конкурс за Най-добро домашно
Коментари Харесай

Строителен предприемач е най-добрият винар на Асеновград за 2020 г.

Отличен като най-хубавият винар в 29-ия конкурс за „ Най-добро домашно, годишна продукция 2020 “ в Асеновград тази година е Георги Запрянов . Неговото произвеждане завоюва в конкуренцията измежду 63 виновност. Георги е асеновгардчанин, който има личен бизнес, а винопроизводството му е занимание. На обичаното си занятие той отделя всяка свободна минута, тъй като хубавото вино има потребност от внимание и обич. Георги стана отличник занаятчия с Каберне Фран. Найден Найдев от Асеновград пък се подреди на второто място с Мавруд. Трети във виненото съревнование стана асеновградчанинът Стамен Стоянов с Каберне/Мерло.

 Кое ще е най-хубавото домашно вино на Асеновград? Кое ще е най-хубавото домашно вино на Асеновград?
Традиционният конкурс " Най-добро домашно вино - годишна продукция 2020 година " ще се състои в Асеновград. Започна приемането на поръчки за присъединяване, ко...
С премия за „ Най-добро бяло вино “ бе отличена Вили Стоянова от Асеновград с Каберне Фран. Победител в категорията „ най-хубаво розе “ е асеновградчанката Румяна Буцева със вид мавруд. Нели Петкова от Пловдив с Каберне Фран зае първата позиция в категорията „ Производител от обитаемо място отвън община Асеновград “. Второто място тук е за Атанас Атанасов с Каберне Совиньон. А трети се подреди Илия Стаменов с Мерло.

С премията „ Най-млад участник “ бе почетен Илия Стаменов на 35 година от село Крумово. Тя се връчва обичайно от „ Ротари клуб “. Ресторант „ Асеновец “ в Асеновград също обичайно връчва буре на „ Най-възрастния винар “ . Тази година това е Стамен Стаменов. Специалната премия „ Никола Македонски “ на община Асеновград за „ Най-добър домакински мавруд “ бе връчена на Никола Георгиев. Всички майстори, достигнали до финала на състезанието, получиха грамоти и специфични бъклици.

 Дионисиево шествие в Пловдив, кукери, танци и вино Дионисиево шествие в Пловдив, кукери, танци и вино
Пролетта в Пловдив се усеща освен с необикновеното топло време, само че и с наличието на мартениците. Когато, обаче, мине и обичайното...
В края на церемонията за първи път бе предаден венецът на приемствеността във винената конкуренция в Асеновград. Миналогодишният победител Борислав Ангелов постави короната на сегашния притежател на наградата Георги Запрянов със заръката занаятът и тайната на хубавото вино да се предава на бъдещите генерации и те да не престават тази традиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР