Откриха телата на тримата известни алпинисти – двама австрийци и

...
Откриха телата на тримата известни алпинисти – двама австрийци и
Коментари Харесай

Откриха телата на тримата алпинисти, погребани от лавина в Канада

Откриха телата на тримата известни алпинисти – двама австрийци и американец – които изчезнаха под лавина в западната част на Канада предишния вторник, заяви Агенция Франс Прес, представена от Блиц.

``
реклама

Американецът Джес Роскели (36 година, крайният вдясно на снимката) и двамата австрийци Ханс-Йорг Ауер (35, на фотографията в средата) и Давид Лама (28, на фотографията крайният вляво) изчезнаха при опит да изкачат връх Хаус Пик (3295 м) по изолиран и сложен маршрут. Издирването им по въздух стартира на идващия ден. Те бяха част от екип опитни алпинисти, а Джес Роскели е изкачил Еверест едвам на 20-годишна възраст. С това той става най-младият човек, който се изкачва на най-високия връх на планетата.

Ауер и Лама от Тирол в Австрия също са считани за едни от най-хубавите алпинисти сега. Канадските управляващи оповестиха, че лавината, погубила тримата, е била от категория 3 със мощ да унищожи дървена сграда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР