Открай време шведките се славят със своята красота. Сега всички

...
Открай време шведките се славят със своята красота. Сега всички
Коментари Харесай

По тази дългокрака, русокоса и безумно сексапилна шведка въздиша целият свят! И има защо

Открай време шведките се славят със своята хубост. Сега всички мъже от скандинавската страна са изгубили мозъка си по 34-годишната хубавица от Стокхолм Иа Остергрен. И има за какво.

Стройната красавица е висока 178 сантиметра, а дължината на крайници й е цели 108 см.



Като дребна била високо, кокалесто момиче и не се отличавала с особена прелест. За да се трансформира в секс знак обаче, се наложило много да се потруди в залата.





От 2014 година тя не стопира да качва свои фотоси в обществените мрежи. Благодарение на прелестното комбиниране сред спортна фигура и дълги крайници, тя бързо се трансформира в звезда в Инстаграм. Към момента младата жена има близо 140 000 почитатели в мрежата.





Остергрен качва фотоси както от вкъщи си, по този начин и от спортната зала, а фотосите й по долни дрехи събират хиляди лайкове.

Много шведски тийнейджърки постоянно я търсят за препоръки. " Вие в действителност вдъхновявате! Силна жена " ; " Краката й са просто хубост " и " Постоянната и упорита работа основава съвършенство " са единствено част от мненията под постовете й.
Да бъде с такава хубавица е фантазията на всеки мъж. За жал, сърцето на Иа от дълго време е заето. От няколко години момичето е щастливо омъжено и има две деца.















Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР