Откраднахте изборите, обърна се депутатът от БСП към депутатите от

...
Откраднахте изборите, обърна се депутатът от БСП към депутатите от
Коментари Харесай

Свиленски: Кирил Петков ни каза да оттеглим Законопроекта и ще ни даде кодовете за машините

Откраднахте изборите, обърна се депутатът от Българска социалистическа партия към депутатите от Политическа партия
След дълги спекулации от страна на Политическа партия, които се тормозиха, че младият социалист Явор Божанков, който гласоподава срещу хартиената бюлетина е липсващ, Георги Свиленски разкри къде е сътрудника му.

„ Божанков е в Америка, изпратен е командировка за подготовка на бъдещи фрагменти. Не е неизказан “, разгласи от трибуната Георги Свиленски в отговор на Радостин Василев, който изчете и декларацията на младежкото БСП-София.

Припомняме, че младите социалисти по-рано през днешния ден се оповестиха приемането на хартиената бюлетина и не са съгласни с решенията на Българска социалистическа партия.

Свиленски се обърна към сътрудника си Радостин Василев, минал в редиците на Политическа партия, откакто напусна Има Такъв Народ, че постоянно е добре пристигнал в Българска социалистическа партия, в случай че има предпочитание да показва свободно мнението си и даже може да бъде пратен командировка.

Депутатът от Българска социалистическа партия напомни на сътрудниците си, че решението на Българска социалистическа партия да има смесено гласоподаване е взето след гласоподаване от най-висшите органи на партията.

„ С вашите мисли за обири и разпродажби мислите единствено по какъв начин ще се открадне “, приключи Свиленски.  

Според Искрен Митев от Политическа партия всички последователи на Българска социалистическа партия били „ отвратени “ от връщането на хартиената бюлетина и помоли Надежда Йорданова от Демократична България да разсъждава, какво тъкмо биха спечелили социалистите.

„ Откраднахте изборите. Защото вашият съпредседател и някогашен министър председател сподели, " оттеглете закона и ще ви дам кодовете ". Кой е той, че ще държи кодовете в България. От една седмица ви предизвестявам за какво го вършим. Внимавайте какво говорите и вършиме с Българска социалистическа партия. Това, че стоим и мълчим не значи, че не можем да приказваме. От вашата парламентарна група ще останете 15 индивида. Понеже изборите бяха откраднати и кодовете се държаха в един ръководител и някогашен министър председател, българите ще гласоподават с хартия и никой няма да държи повече кодовете от машините “, разкри Георги Свиленски. 

На собствен ред Надежда Йорданова съобщи, че е объркана и не може да знае за какво Българска социалистическа партия желаят връщане на хартиената бюлетина. „ Многократно сме упорствали за обществен достъп до кода на всички партии “, съобщи депутатката от Демократична България.

Искрен Митев прикани председателстващият Росен Желязков да извика в залата Георги Свиленски, който в действителност беше на мястото си, да каже каквото има дори, тъй като от Политическа партия не ги е боязън от разкритията на Политическа партия.

„ В тази постройка няма изповедалня “, съобщи Росен Желязков в отговор на апелите на Митев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР