Отказът на Доналд Тръмп за плавен преход във властта ще

...
Отказът на Доналд Тръмп за плавен преход във властта ще
Коментари Харесай

Байдън: Заради Тръмп ще има много смъртни случаи

Отказът на Доналд Тръмп за равномерен преход във властта ще докара до доста нови смъртни случаи. Такова предизвестие насочи новият президент на Съединените щати Джо Байдън, който би трябвало да встъпи в служба през месец януари.

„ Много хора може да умрат, в случай че ние не се координираме”, съобщи демократът. Той уточни, че настоящата американска администрация би трябвало неотложно да даде на екипа му проектите за разпространяването на имунизацията против новия ковид измежду популацията. " Колкото по-рано получим достъп до проектите на администрацията за разпространяването на имунизацията, толкоз по-плавно ще премине предаването на властта ", акцентира Байдън.

Републиканецът и сегашен президент Доналд Тръмп продължава да отхвърля да одобри, че е изгубил президентските избори в страната, извършени преди две седмици. Джо Байдън съобщи, че поради коронавирусната рецесия предаването на властта би трябвало да стане по-бързо. " Ако би трябвало да чакаме до 20 януари, с цел да стартираме да планираме, това ще ни загуби месец-месец и половина ", съобщи Байдън. Съединените щати са страната с най-вече инфектирани с ковид в света – над 11 милиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР