Откакто тръгнаха специалните благотворителни издания на Стани богат, Би Ти

...
Откакто тръгнаха специалните благотворителни издания на Стани богат, Би Ти
Коментари Харесай

Петър Стоянович обра точките в „Стани богат”

Откакто потеглиха специфичните благотворителни издания на „ Стани богат ”, Би Ти Ви най-сетне откри случай да се похвали с рейтинг, а Петър Стоянович обра точките в родния тв ефир. Професорът замести титуляря Михаил Билалов в предаването на 11 юни и мигновено прикова феновете към екраните. Някои доста го харесаха, други го намразиха, само че никой не остана апатичен.
 

Участието на Петър Стоянович в „ Стани богат ” потвърди, че актуалните българи са наследили най-малко едно качество от своя воин Христо Ботев, а точно „ мощно да любят и ненавиждат ”. Ерудицията и възприятието за комизъм на професора, който преди години за малко беше и министър на културата, се оказаха прекомерно огромна лъжица за устите на някои фенове на предаването. Още щом беше обявено, че той ще води специфичното издание на шоуто, приходите от които отиват във фондация „ Заедно в час ”, се надигна вълна от критикари. „ Прост нагъл селянин като на селския ерген – вид хитрец ” – по този метод фен разказа професора на формалната страница на предаването, предизвиквайки неразбиране уя доста почитатели на формата. Други сериозно настроени ценители на положителния усет споделиха, че им липсвал финесът на Билалов, за трети учения е „ многознайник ” и „ плямпалник ”, а четвърти го съпоставиха с водещ на соцвечеринка. Не липсваха и бранители на Стоянович, които се пробваха да обяснят какъв ерудит е той и по какъв начин за глупавия думите на умния са изпразнени от наличие.

Негативните мнения обаче внезапно започнаха да затихват, когато предаването стартира. Професорът сподели забележително възприятие за комизъм, отбелязвайки, че „ Билалов не е измежду нас ”, а в това време нямаше по какъв начин да не направи усещане, че е доста по-начетен от множеството участниците в шоуто. В епизода познания демонстрираха три двойки – една звезда и един –служител на фондация „ Заедно в час ”. Звездите бяха проф. Христо Пимпирев, който предстоящо блесна със познания, само че съгласно феновете е употребявал жокери за лесни въпроси, Ива Дойчинова, която показва кокетство и умения за самовъзвеличаване, само че не и осведоменост, и Митко Павлов, който дружно с партньорката си се чудеше дали има опера със заглавие „ Норма ”.

Някои фенове, които от години наблюдават играта освен в България, само че и по непознатите канали, го съпоставиха с Максим Галкин в съветския вид на „ Стани богат ” преди години. Аудиторията, в общи линии, се раздели на две – някои се влюбиха в професора като водещ, други продължиха да роптаят против него, само че значимото е, че той провокира полемика и интерес към шоуто, което се отрази добре на рейтинга.

Както „ Уикенд ” писа, Стоянович е в късата листа от претенденти за нов водещ на „ Стани богат ”, а благотворителните издания са последната цедилка, през която минават попадналите в нея. Един от тях би трябвало да смени Михаил Билалов от есента. Кой ще е бъде определен, зависи от рейтинга на шоуто в съответните вечери, както и от реакциите, които е провокирал в публиката. Първата вечер е събрала пред екраните 30 на 100 от всички хора пред тв приемниците, похвалиха се от Би Ти Ви. Тогава водещ беше към момента считаният за титуляр Билалов. Според данните, рейтингът му е бил с цели 10 на 100 над този на избралите Нова тв. Трябва обаче да се означи, че на гърба на специфичните издания на „ Стани богат ” Нова пуска повторения на първия сезон на „ Маскираният артист ”. Логично е те да притеглят по-малко фенове. Нова сега на практика не влиза в конкуренция с Би Ти Ви в неделната вечер. 

След Стоянович в стола на водещия на „ Стани богат ” сядат артистът Даниел Цочев и журналистът Георги Милков. От Би Ти Ви оповестиха, че ще има и още претенденти. Дали Билалов ще се задържи в шоуто и кой ще го наследи, в случай че си тръгне, ще стане ясно в края на лятото. В случай, че определеният е Стоянович, той ще би трябвало да напусне Българска национална телевизия, където има коментарна графа в предаването на Георги Любенов през уикенда. Наскоро шефът на малкия екран Емил Кошлуков трябваше да дава отговор пред Съвет за електронни медии поради изявления на професора, които нервират доста фенове. Генералният шеф даже загатна, че Стоянович може да бъде уволнен. Оттогава зачестиха неговите участия в Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР