Откакто стана ясно коя е новата изгора на Александър Кадиев,

...
Откакто стана ясно коя е новата изгора на Александър Кадиев,
Коментари Харесай

Истината за любовта на Сашо Кадиев лъсна СНИМКА

Откакто стана ясно коя е новата възлюбена на Александър Кадиев, информациите за нея в общественото пространство бликат една по една, а за това общително спомага, несъмнено, и артистът.

Синът на Катето Евро прави всичко допустимо, с цел да предизвика медииното любознание към Ивелина Чоева. И до момента в който Катерина Евро по-тихо или по-шумно страда за раздялата сред сина ѝ Таня, ощастливила я с обичаната внучка Кати, Кадиев съумя да снима гаджето в новия си клип към песента " Вирусът на любовта ", която извършва в трио с Благовест и Светослав Аргирови.

Засега не е ясно по какъв начин ще продължи професионалната си реализация новата възлюбена на Кадиев, само че детската ѝ фантазия била да стане балерина. Само че се оказва прекомерно висока по завещание – татко ѝ е над двуметров баскетболист, майка ѝ също е със сериозен растеж. Ивелина обаче не се отхвърля елементарно – обува палците на 5, по-късно репетира типичен екзерсиси и даже белиденс. Тя е едвам на 7, когато вечно се сбогува с баща си.



Колкото и да е изненадващо, Чоева комбинира артистичност със податливост към точните науки. Пълна отличничка е по математика, без проблем влиза в езиковата гимназия в Хасково. Тя е единствено на 13, когато Жени Калканджиева прави оценка качествата ѝ и тинейджърката стартира да дефилира за организация " Визаж ". Първите ѝ интернационалните задължения са в Милано и Истанбул, като дебютната ѝ фотосесия е за " Харпърс базар ".

След това ориста я води в Куба, където отива дружно с другарка, с цел да се образова. Ивелина избира един различен остров Англия, където взима бакалавърска степен по бизнес и маркетинг, като работи – само че към този момент за себе си. След финала на ревю при нея идва дама, която я разпитва за историята ѝ и от по кое време се занимава с мода – по-късно Ивелина схваща, че това е една от редакторките на „ Вог “ в Украйна. След няколко седмици българката към този момент е в Париж, където театралничи за корицата. Именно това е най-голямото ѝ професионално достижение - най-малко за момента.

Когато в Лондон няма задоволително изяви на сцената, се труди във компания за дрехи и аксесоари, подписани от оптимално екстравагантни дизайнери. До началото на пандемията пък изкарва парите си във компания, която основава планове както интериори, по този начин и за плажни тоалети – освен това по рисунки на Ивелина. Неслучайно Кадиев я показва като „ доста красиво, хубаво момиче - млад бизнесмен, топ манекен “.

Тя попада и в влиятелната ранглиста „ 30 под 30 “ за 2020-а на списание „ Форбс България “ със своето съдружие „ Помощ за теб “ и платформа за битка против насилието над дамите. С единствен клик на телефона всеки може да потърси помощ, като основната функционалност е локализация на жертвата и бърз бутон за набиране на 112 участват.

Чоева споделя, че самата тя в никакъв случай не е ставала жертва, само че е наясно със статистиката за жестоки издевателства в България, осведомена е с механизма на експанзията. Точно популяризирането на тази ѝ обществена активност я води в обятията на Кадиев – срещат се в студиото на " Преди обед ", където тя гостува при започване на есента през 2019-а, с цел да приказва за акциите си. Именно там пламва искрата сред двамата, написа вестник " Стандарт ".

По това време водещият към този момент е в дружеско-партньорски връзки с Таня, тиражирайки метафизичен размишления, гравитиращи към максимата, че няма безконечна обич.

Кадиев от време на време подмята пред всякакви медии, че му е скучно и има потребност от мощни пристрастености, с цел да се усеща задоволително въодушевен. В един миг непосредствено показа, че надали Таня е дамата, с която ще остане за цялостен живот и че всеки от тях е свободен да се влюби в който си желае. Не след дълго се разбра, че е изгубил мозъка си по Ивелина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР