Откакто се впусна в романс с 36-годишният Александър Едуардс Шер

...
Откакто се впусна в романс с 36-годишният Александър Едуардс Шер
Коментари Харесай

Шер харчи милиони по младо гадже

Откакто се впусна в романс с 36-годишният Александър Едуардс Шер не стопира да харчи.

Нейни близки споделят пред RadarOnline, че децата й са обезпокоени, тъй като има възможност по този метод тя да ги остави " на студено ". 

Стойността на 76-годишната музикална легенда се прави оценка на 360 млн. $, само че близки до нея разкриват, че хвърля непрекъснато пари, откогато е почнала да се среща с 40 години по-младия музикален продуцент.

" Шер постоянно е била толкоз деликатна с парите си, само че в този момент ги харчи по този човек и финансира един свръхмодерен метод на живот. Всички са ужасени от държанието ѝ ", споделя източник пред изданието, който добавя, че за Шер всяка вечер е развлечение на открито, както и всеки ден пазари. " Всичко е обвързвано с това да направи Александър благополучен и тя не желае да чуе и дума против него ". Новоизградените привички на певицата обаче заплашват двете й деца от завещание, които прочее също са по-големи от продуцента. 

В средата на Шер се приказва още, че има проекти да се омъжи за него. Това обаче провокира драма сред нея и децата й, съгласно които новият й ухажор я разиграва, с цел да се възползва от силата и въздействието й в музикалната промишленост.

" Шер не желае синовете ѝ да броят парите ѝ ", разяснява още източникът. " Ако това продължи, ще би трябвало да се сбогуват с тях. "

Но Шер не е единствената дама, която избира по-млади мъже от нея, пише dir. 

Кралицата на поп музиката Мадона до неотдавна също се срещаше с 26-годишен танцьор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР