Откакто преди малко повече от девет месеца Джиджи Хадид стана

...
Откакто преди малко повече от девет месеца Джиджи Хадид стана
Коментари Харесай

От какво Джиджи Хадид иска да предпази дъщеря си

Откакто доскоро повече от девет месеца Джиджи Хадид стана майка, тя изцяло се е отдала на дребната Кай и занапред се приготвя за някои значими моменти от възпитанието и израстването ѝ като персона.
 Дждижи Хадид, Зейн Малик и за какво е значимо щерка им Кай да е наясно с произхода си
На какво желае да научи щерка си Джиджи Хадид

И какъв брой е значимо да знаеш, че си друг

Като всички родители, тя и половинката ѝ Зейн Малик желаят да я предпазят допустимо най-добре от нещата, които считат, че биха ѝ навредили.

По този мотив супермоделът написа отворено писмо до папараците, медиите и почитателите си, в което показа страстите от първото си посещаване в Ню Йорк дружно с Кай. Отправи и голяма молба към всички, които се пробват да снимат бебето ѝ.

" При последните ни визити в Ню Йорк тя стартира да се пробва да става и да желае да я нося (нещо, с което е привикнала у дома). Тя не схваща за какво количката ѝ е покрита в града или от какво съм желала да я предпазя. Въпреки това, желая тя да вижда най-невероятния град в света, както и красивите и разнообразни хора, които се разхождат по улиците на Ню Йорк. "

До този миг Джиджи Хадид и Зейн Малик в никакъв случай не са споделяли лицето на щерка им в обществените медии.
 Снимка 538454

" Нашето предпочитание е тя да избере по какъв начин да се показа на света, когато навърши пълноправие и да може да живее допустимо най-нормално, без да се тормози от обществен облик, който не е избрала ", написа Джиджи Хадид в Instagram.
 Джиджи Хадид, Кай и летните занимания на майка и щерка
Летните занимания на Джиджи и Кай

Майка и щерка посрещат лятото в басейна

Поради тази причина тя моли медиите, в случай че Кай попадне в фотография, да я размажат по този начин, че да не се вижда лицето ѝ. Джиджи Хадид благодари и на папараците, които към този момент са изпълнили молбата ѝ. „ Виждам го и го правя оценка “, написа моделът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР