Откакто напусна кралския двор, Меган Маркъл предпочита да не говори

...
Откакто напусна кралския двор, Меган Маркъл предпочита да не говори
Коментари Харесай

Меган Маркъл за загубата на второто си дете

Откакто напусна кралския двор, Меган Маркъл избира да не приказва за протичащото се в персоналния й свят, както бе привикнала да прави преди да срещне принц Хари. Двамата се радват на свободата и фамилното си благополучие в новия си дом в Лос Анджелис и единствено споделят, че са признателни за времето, което могат да отделят един на различен и на сина си Арчи.
 Меган Маркъл, принц Хари и повода да прекарат Коледа в Калифорния
Ще се прибират ли за Коледа Хари и Меган

Семейни празници в...

В последните месеци нееднократно чувахме догатки, че херцогинята на Съсекс е още веднъж бременна . Потвърждение обаче по този начин и не получихме. Или най-малко до през днешния ден, когато The New York Times разгласява прочувственото есе на Маркъл, озаглавено " Загубите, които споделяме " .

В него Меган приказва за един юлски ден , който стартира както всички останали - прави закуска, храни кучетата, взима си витамините, намира си изчезналия чорап, връзва си косата на опашка и сменя памперса на сина си.
 Снимка 478475

Точно в този миг тя усеща остра болежка. Превива се на земята, до момента в който не стопира да държи Арчи и се пробва да го успокои, макар че е с ясното схващане, че нещо не е наред. " Знаех, че до момента в който държах първородното си дете, изгубих второто " , споделя тя.

Няколко часа по-късно Меган лежи в болничното легло и държи ръката на брачна половинка си. Целува го по ръката, измокрена от сълзите и на двамата. Гледа в студените, бели стени и мисли по какъв начин ще се оправят с това, по какъв начин ще се излекуват.

Тогава си спомня за предходната година, за края на продължителната им обиколка в Южна Африка. Тя е изтощена, кърми невръстния си наследник и се пробва да не демонстрира страсти и отмалялост пред хората. А когато един публицист я пита дали е добре, тя дава отговор първосигнално, без да се замисля какъв резултат ще има този неин отговор за мнозина.
 Снимка 506825

" Благодаря, че попитахте. Не доста хора ме питат дали съм добре ", споделя тя в отговор. И тогава, когато е в болничното легло, гледа по какъв начин сърцето на мъжа й се къса, до момента в който се пробва да сглоби частите от нейното, осъзнава, че единственият метод да стартират да го претърпяват, е с въпроса " Добре ли си? ".

Маркъл продължава прочувствената си изповед с това, че тази година докара мнозина до ръба на отчаянието, че всеки изпита болежка или загуба по един или различен метод.

Тя приказва и за една преживелица от тинейджърските си години. Обикаляйки с такси из Ню Йорк, тя вижда една жена, която приказва по телефона на улицата и плаче неутешимо. Моли водача да спрат, с цел да я попита по какъв начин е и какво се случва. Той й споделя, че няма потребност, тъй като все някой различен ще го направи. А през днешния ден съжалява, че не е настояла.
 Снимка 477563

" Да загубиш дете значи да живееш с съвсем непоносима тъга, претърпяна от мнозина, само че за която съвсем не се приказва " , счита Меган. За нея тези диалози за табу, тематиката е цялостна с " непростим позор " и всеки живее в своя " уединен печал ".

Все отново, има някои, които приказват самоуверено за загубите си, мотивирайки и други да го вършат. Защото когато хората питат тези, претърпели загуба, по какъв начин се оправят, и отговорът в действителност ги интересува, това им оказва помощ да отворят душите и мозъците си и " товарът става по-лек " .
 Принц Хари, Меган Маркъл и жестът им към принцеса Йожени
Изненадващият жест на Хари и Меган

Какво решение взеха

Затова Меган приканва всички по случай идния Ден на благодарността да попита околните си хора по какъв начин са. Защото тази година в действителност се нуждаем от това. А макар обществената отдалеченост, сме по-близки от всеки път, тъй като всичко, което претърпяваме, ни свързва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР