Откакто двамата се загаджиха, връзката им се развива чудесно. Заговори

...
Откакто двамата се загаджиха, връзката им се развива чудесно. Заговори
Коментари Харесай

Анита на Рачков решена да побърка новата му

Откакто двамата се загаджиха, връзката им се развива отлично. Заговори се, че даже възнамеряват да си имат правоприемник и поради това се подложили и на проучвания. Повод за размисъл даде и самият Рачков, като разгласява фотоси от лаборатория в София. Макар и в кръга на шегата да съобщи, че се гласи за доктор, любопитните незабавно навързаха две и две.

Далеч не толкоз умерено обаче май е всекидневието на Камелия. Щом се разчуло за връзката ѝ с водещия, някогашният ѝ буен и не спирал да я тероризира. Бизнеса си тя била почнала с негова помощ, по тази причина и не спирал да ѝ припомня какъв брой му е задължена. Не единствено с неговата ревнивост обаче трябвало да се оправя.

Бившата на Митко – Анита, за която дори се смяташе, че към този момент го е прежалила, също се присъединила с телефонен гнет. Блондинката съумяла да откри телефона на Камелия и постоянно се включвала измежду нощ. За похлупак всякога била и съществено почерпена, което в допълнение нагнетявало обстановката.

Така новата двойка май се снабди с двама съществени зложелатели. Въпреки това Рачков и Камелия, наподобява, имат постоянна връзка, въпреки и да резервират поверителност.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР