Отиваме на гости на Ивайло Герасимов и Мартина Чанева от

...
Отиваме на гости на Ивайло Герасимов и Мартина Чанева от
Коментари Харесай

Животът след "Фермата" - как празнуват семействата на Ивайло Герасимов и Мартина Чанева

Отиваме на посетители на Ивайло Герасимов и Мартина Чанева от " Фермата ", които посрещат коледната заран дружно с техните половинки. При кого се падна паричката от питката и каква година изпращат?

" Паричката се падна при мен, просто тъй като изядох питката. Оставих едно парче на Ивайло, той просто нямаше късмет ", сподели Христина Герасимова.

" На мен ми се падна дървото, тъй че ще хапвам дървото тази година ", пошегува се Ивайло Герасимов с клонката, която му се е паднала от питката.

" Ние нормално на Бъдни вечер се събираме цялата фамилия и е занимателно. Тази година паричката се падна на огромната щерка ", сподели Мартина Чанева.

" Паричката е фамилна светиня - 100 лв. от 1937 година ", добави я половинка й Тодор Пунчев.

" Пожелахме си да бъдем още по-сплотени, защото измина една нелека година около присъединяване във " Фермата " и пандемията. Пожелаваме си да имаме доста здраве и обич - по-доброто следва ", сподели Чанева.

" В Лондон нещата са малко по-различни. Тук 24 декември е фамилен празник, само че в Англия честват повече на 25 декември, а на идващия ден е лудница поради извършването на покупки ", сподели Ивайло.

" Успели сме за запазим вярата на децата, че има Дядо Коледа. Сутринта бяха доста щастливи и заредени ", сподели Мартина.

" За нас 2021-ва беше една страхотна година ", сподели Герасимов.

" Аз имам всичко, на мен нищо не ми би трябвало - с изключение на да съм здрав, друго няма какво ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР