Отиде си едно емблематично име от хотелиерския и ресторантьорския бранш

...
Отиде си едно емблематично име от хотелиерския и ресторантьорския бранш
Коментари Харесай

Скръбна вест: Отиде си легендата на „Балкантурист“ Михаил Бо...

Отиде си едно емблематично име от хотелиерския и ресторантьорския отрасъл под тепетата - Михаил Боев. Това се случи след тежка злополука и близо 24 дни в кома, научи „ Марица “.

Михаил Боев е роден на 28 септември 1941 година в село Поибрене, Пазарджишка област.

Първата ми обич е хотел „ Марица”, само че огромната е парк-хотел „ Ленинград”, обичаше да споделя Михаил Боев. Дипломиран инженер-технолог, кадър на Висшия институт по хранително-вкусова индустрия, той е назначен за заместник-директор на хотела осем месеца преди откриването му през 1981 година От 1965 година работи в системата на Балкантурист, бил е шеф на хотелски комплекси, Директор на хотел Санкт Петербург, Централна школа по туризъм, хотел Марица и Новотел Пловдив за Балкантурист. В последните години управляваше дребна фамилна компания, която организираше курсове за подготовка на фрагменти в разнообразни сектори.

Само за минути стотици другари на Михаил Боев написаха своите съболезнования в профила му във Facebook. Ще го запомним като благ, бодър и харизматичен човек! Но на първо място като един доста ярък и добър човек! - споделят множеството от тях.

Редакцията на „ Марица “ изрича съболезнования на околните му!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР