Отхвърлям допускането, че НДСВ се връща във властта, че някакъв

...
Отхвърлям допускането, че НДСВ се връща във властта, че някакъв
Коментари Харесай

Станимир Илчев: Отхвърлям допускането, че НДСВ се връща във властта

" Отхвърлям допускането, че Национална движение „Симеон Втори" се връща във властта , че някакъв необикновен подтик би се получил в нашите редици. Отдавна избираме да приказваме за себе си като за демократичната общественост ". Това сподели пред БНР Станимир Илчев, съпредседател на Национална движение „Симеон Втори", и попита:  

" Какво Национална движение „Симеон Втори" са получили хората с проектокабинета на Слави Трифонов ? Един човек е свикан да бъде министър-председател, препоръчано му е, той се е съгласил. По-важното е да се напомнят дейностите на Николай Василев като вицепремиер, министър на стопанската система, на превоза, на държавната администрация, да го сравнят с неговите прародители, да видят какво е правил след 2009 година ". 

Илчев уточни, че партията не е изгубила нищо от това, че хора като Делян Пеевски и Бойко Борисов са загърбили навремето  Национална движение „Симеон Втори"

" Ние загубихме от систематичното стигматизиране на царя и на Национална движение „Симеон Втори" ". 

В предаването " 12+3 " Станимир Илчев уточни, че историческият развой е като река - " една река може да е бърза, дълбока и мощна, само че друга река може да е серия от плитчини ": 

" Има детайл на повтаряемост, на нещо забелязано, само че то не е същото . Страната не е същата. Нейният профил в света е друг, опциите ѝ са несравнимо по-изгодни като старт за едно ново държавно управление, в сравнение с бяха през 2000, 2003, 2007 година. Най-голямата ми вяра е обвързвана с това, че младежите са не просто млади и енергични, а с това, че те са органичен непознати на обикновената кражба, на прозаичната обстановка, на семплия и лекомислен кариеризъм , което ги прави в ръцете на полуграмотни хора слепи оръдия и слепи реализатори, в това число и на неправилни решения ". 

Интервюто със Станимир Илчев можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР