Отхвърлен бе вотът на недоверие, внесен срещу кабинета Борисов 3.

...
Отхвърлен бе вотът на недоверие, внесен срещу кабинета Борисов 3.
Коментари Харесай

Очаквано - вотът на недоверие срещу кабинета не мина

Отхвърлен бе вотът на съмнение, импортиран против кабинета ”Борисов 3 ”. ”За ” бяха 102. Против - 14. Въздържали се бяха едвам 11. Гласуването протече на фона на следващия ден от митинги против ръководещите. Демонстрантите към този момент втори ден са пред постройката на Народното събрание още от сутринта.

.

В залата липсва министър председателят Бойко Борисов. Отсъствието му ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева изясни с обстоятелството, че сега Борисов се връща от Брюксел, където съумя да контракти 29 милиарда евро за България, както посочи Караянчева. Последваха бурни овации.

Ето какво споделиха някои от министрите при влизането си в Народното събрание:

Всеки министър може да бъде заменен. Важно е обаче при ремонта на кабинета да има екип, с който да се изпълнят задачите и мандатът на държавното управление да бъде приключен, уточни Кирил Ананиев.

“Знаете какъв брой укори понасяме и на какви искания отговаряме. Колкото по-добър ставаш, толкоз по-високи са изискванията”, отсече правосъдният министър Данаил Кирилов и добави:

“Хем искахме правдивост, хем тя не ни понася. Справедливостта е в използването на закона, да се преодолее олигархичната повинност над демокрацията, да се увеличи доверието в съда и прокуратурата. Главният прокурор Иван Гешев е на мушка, тъй като ползва закона и обвинява”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР