Отглеждането на зеленчуци у дома за някои може да изглежда

...
Отглеждането на зеленчуци у дома за някои може да изглежда
Коментари Харесай

Само 1 лъжица пепел и чушките ще удвоят размера си

Отглеждането на зеленчуци вкъщи за някои може да наподобява като комплицирана просвета, само че в действителност не е чак толкоз мъчно. Разбира се, преди да стартирате с процеса, е належащо да почерпите нужните познания, тъй че един ден да се гордеете с реколтата си.
Ако сте от хората, които разполагат с голямо дворно пространство, само че в никакъв случай до в този момент не са се замисляли да го трансфорат в зеленчукова градина, губите доста. Лишавате себе си и фамилиите си от вкусна и домашно отгледана храна, лишена от всевъзможни химии и пестициди. Няма по-хубаво от това да похапваме плода на нашия труд.
В случай, че към този момент сте взели безапелационното решение да си отглеждате чушките вкъщи, то тази публикация ще ви е в действителност потребна. Днес имаме намерение да ви издадем една от тайните съставки, с помощта на които чушките ще удвоят размера си.
 Ако вършиме ТОВА, тази година реколтата от пипера ще е ДВОЙНА Ако вършиме ТОВА, тази година реколтата от пипера ще е ДВОЙНА
Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите извънредно доста на това върху трапезата си да сервирате колкото се може по-пол...

Каква е тайната при развъждането на чушки?
Чушките не са най-капризните зеленчуци. Разбира се, както всяко друго растение, на първо време би трябвало да се замислите за почвата. Те са последователи на черноземната такава. В нея виреят най-добре.
Много е значимо да знаете характерните условия на зеленчука, с цел да можете уместно да отговорите на потребностите му. От основна значимост е да се замислите за напояването, както и торенето. Да, торенето. Всъщност точно то е с фундаментално значение за развъждане на чушки колос и освен това без намесата на никаква химия.
Ето и тайната съставна част, която ще накара чушките да порастват като луди:
 След такова поддържане, чушките порастват като луди След такова поддържане, чушките порастват като луди
Чушките са обичани зеленчуци. Те биват употребявани както за подготвяне на свежи салати, по този начин и за ястия и голям брой разядки. Тъй като поч...
• Пепел
Става въпрос за напълно елементарна пепел. Гребнете една лъжица от нея и я поръсете към корена на растението. След това разровете почвата, тъй че магическата съставна част да се овлажни и смеси с почвата.

Този обред е целесъобразно да се извършва два пъти в месеца. Разбира се, редом с това е нужно да подхранвате растенията 3 -4 пъти в сезон с натурални торове.
Спазвайте тези правила и ви подсигуряваме, че ще имате чушки в обилие, чиито размери ще са способни да учудят всеки ваш комшия!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР