Отделението по урология на високотехнологичната,Сърце и Мозък` Плевенобявяваседмица на безплатни

...
Отделението по урология на високотехнологичната,Сърце и Мозък` Плевенобявяваседмица на безплатни
Коментари Харесай

Отделението по урология на ,Сърце и Мозък` Плевен обявява Седмица на безплатни профилактични прегледи и консултации.

Отделението по урология на високотехнологичната,Сърце и Мозък` Плевенобявяваседмица на безвъзмездни профилактични прегледи и съвещания. В дните от 24 до28 юли/включително/ екипът на доцент Михаил Николовскище преглежда в часовете от 13,00 ч. до 16,00 ч. Необходимо е единствено авансово записване на тел.:064 678400. Целта на самодейността е обезпечаване на достъп до профилактика, навременна и високоспециализирана помощ.

„ Безплатните профилактични прегледи при уролог могат да бъдат потребни за пациенти с бъбречно-каменна болест, кръв в урината, усложнения в уринирането, признаци насвръхактивенпикочен мехур,инконтиненция(изпускане), болести на мъжката полова система. Пациентите ще имат опция да получат и второ мнение по отношение на диагнозата си. За да можем да сме оптимално потребни, подсещаме на пациентите да носят здравна документи и настоящи проучвания, в случай че разполагат с такива “, осведоми доктор Георги Иванов. Той и сътрудниците му ототделението-д-р Живко Чакъров и доктор Борислава Иванова, ще бъдат разполагаем и за всевъзможни въпроси, касаещи здравословното положение на пациентите.

Отделението по урология на,Сърце и Мозък` Плевенизвършва високоспециализирана диагностична и оперативна активност на болести на бъбреците,уретерите, пикочния мехур, простатата, пениса и тестисите. Оборудвано е с хирургична инсталация от последно потомство за използване на най-щадящите и прецизниминиинвазивниоперативни техники.Интраоперативнотоехографско ирентгенографскомониториранесе ползва рутинно при индикации. Екипът от лекари е с богат клиничен и научноизследователски опит, насъбран във водещи клиники в страната и чужбина.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР