“Основната идея е да се наберат средства, като 100% от

...
“Основната идея е да се наберат средства, като 100% от
Коментари Харесай

Параолимпиецът Владимир Гюров: Wings for Life World Run. Това е страхотна кауза!

“Основната концепция е да се наберат средства, като 100% от тези средства отиват за проучвания в региона на решаването на казуса с гръбначните контузии. Това сега е един нерешим в медицината проблем, който визира в действителност десетки хиляди хора. Това е страхотна идея! ”.Така параолимпиецът Владимир Гюров изясни в Дарик Кафе смисъла на благотворителното събитие Wings for Life World Run.
https://www.facebook.com/events/1088894055873482
“Аз ще се върша, че търча с колело Hand bike, което се кара с ръце на три колела и е нещото, което ми разрешава да вземам участие в маратони, наедно с ходещите. Събитието е благотоворително - маратон, който се случва в целия свят - в пустинята, в тропическия дъжд, всички започват едновременно. Първото и най-важно нещо е, че бягането не е главното в цялото събитие. Бягането е предлог да поспортуват хората и да се забавляват. Има хора, които ще бягат по 50 км, само че има и хора, които ще поседят в парка и ще си поговорят. Въпросът е, че ти, с цел да участваш на това събитие, си влезнал, записал си се, платил си някакъв най-малък, хигиеничен най-малко за такса за присъединяване, като има алтернатива в допълнение да дадеш, колкото искаш ”, изясни параолимпиецът, като още веднъж акцентира, че цялата сума отива в поддръжка на благотворителната идея.

Тази година за присъединяване в събитието са се записали рекорден брой участници в България - над 400, инад 185 000 в света.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР