Отдавна сме открили тайните сили на костюма, който ни помага

...
Отдавна сме открили тайните сили на костюма, който ни помага
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи, с които офисният панталон не изглежда скучно

Отдавна сме разкрили тайните сили на костюма, който ни оказва помощ да се усещаме освен уверени, само че и изискан в офиса. Често обичаме да носим единствено  с дънки или. А какво се случва с панталона?

Той също може да влезе в доста и свежи стайлинг комбинации, с които да го разходим из градските улици, а за какво не и на някое празненство.
               
on Jun 22, 2020 at 6:37pm PDT

Съчетанието сред елегантния панталон, комфортните кецове и обичаната ни тениска с принт незабавно внася прохлада в дрешника ни. Това е превъзходен аутфит за градски разходки и концерти с другари. Можем да заложим на панталон в безпристрастен цвят и тишърт с замайващ принт, като тези на. Или пък противоположното – да изберем statement цвят за панталона и тениска с минималитичен принт, като тези на. Ще намерите и от двата типа тишърти в платформата на, както и доста други аксесоари, с които да допълните визията си.
               
on Aug 17, 2020 at 11:37am PDT

Винаги можем да комбинираме офисния панталон и с ефирна риза, като обуем любимите си есенни боти или мокасини и наметнем лек тренч за типичен есенна визия. А в петък вечер, когато се насочваме към бара, го съчетаваме с асиметрично или горнище с тънки презрамки и минималистични златни бижута. Заменяме огромната чанта с клъч и сме подготвени за отпразнуваме уикенда.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР