ОТДАЛЕКО, ЧЕ ДА Е ЛЕКО Лидерът на водещата политическа сила

...
ОТДАЛЕКО, ЧЕ ДА Е ЛЕКО Лидерът на водещата политическа сила
Коментари Харесай

Слави записа 15 обръщения и отиде на море

ОТДАЛЕКО, ЧЕ ДА Е ЛЕКО
Лидерът на водещата политическа мощ и мандатодържател Слави Трифонов измисли хитрост, с която да се уреди и за малко отдих в тоя парещ политически сезон.
Трифонов записал 15 дълги видеообръщения от диванчето си, които са подобаващи за всевъзможни политически обстановки през идващите 2 седмици. 
На водача му било горещо, скучно и прекомерно обществено. " Аз не желая да съм обществена персона " - повтаряше в последно време той пред околните си сътрудници, а те преформатираха въздишките му в домашни изявленията.
*** 
Сега Трифонов е решил да остави задоволително видеоматериал за идващите дни и да отиде някъде, където да си почисти чакрите, да продуха белите дробове с различен въздух и изобщо да не мисли за работа. 
" После ще се върна презареден и тоя път ще подкарам политиката по-изкъсо - дава обещание за след ваканцията Трифонов, - единствено малко да си умря в този момент. 30 години работя без спиране, всеки ден на екран, наситил съм се до гуша с тая популярност и тая гласност, аз да не съм Бойко Борисов с неговата фикс идея за видимост. Ще си умря 2 седмици на уместно място в подобаваща компания и ще презаредя батериите, че много се изтощих и със записите на готовите послания и заявления, които оставям за през отпуската. Аз съм експерт и не се окайвам, само че си е огромен напън толкоз материал да се запише едновременно. Това са 19-20 часа подготвена видеопродукция, в случай че малко се добавят някои работи при монтажа и се повторят по-важните акценти по 16 пъти. В тоя видеоматериал съм планувал позиции по всички възможни въпроси за идващите дни. Там министър председатели, кабинети, персонален състав, цели, морал, отговорност, врагове, другари, чегъртане, всичко съм застъпил. Само би трябвало да се разреди със смехории на сценаристите и някакви " въпроси ", вмъкнати сред две фрази на монолозите ми. " - дава последни политически директиви Слави, до момента в който си товари джиповете с плавници, парашути, катапулти, барбекю, чушкопек, тонколони и други ваканционни такъми. 
" Тошко ще излезе почивка следващата година " - разпореди още водачът. 
***
Симпатизанти и асимпатизанти на шоумена-политик се разграничиха в мненията и реакциите си на всевъзможни нюанси. 
Едни утвърждават решението на Слави:
" Нека си почине, дано се възроди духовно! - пожелава му чувствителна жена, която е била на всичките му концерти. - Трифонов не е човек, който ще си губи времето, а ще си настрои вибрациите, тъй че след това да ни пипне и да не оправи с едно придвижване на ръката. Нали всички това желаеме! Пожелавам му луксозна отмора и дано по-малко се хейтим. "  
Други се разграничават от водача си:
" Значи той да върви на море, а ние на тръстиката! То по този начин доста елементарно, аз и аз желая да съм началник " - споделя член от по-маловажните. 
Трети утвърждават решението на Слави, въпреки че кардинално не му симпатизират. 
" Аз в този момент съм на море в Приморско - споделя симпатизант на ГЕРБ. - Слави е чалгар и не съм дал своя вот за него, обаче пък за отпуската си е прав. Човек има потребност от малко отмора и да си опразни главата от всичко. И аз по този начин направих. Направил съм си нещата на работа, така че да вървят и без мене десетина дни, след това отново ще си поема нещата. Жена ми в този момент гледа бизнеса и съм ѝ забранил дори да ми звъни по телефона, но тя отново ми звъни, с цел да ми покаже, че не ми изневерява. Ама да не ви занимавам с персоналния си живот, Слави си е прав за себе си, това ми е мисълта " - споделя герберът, който не бил репресиран и към този момент не е доста срещу новата власт или служебното държавно управление, който там се закрепи. 
***
Саундтрак:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР