Отчита се увеличаване на интензивността на движението към столицата по

...
Отчита се увеличаване на интензивността на движението към столицата по
Коментари Харесай

Натоварено движение и задръствания по част от основните пътни артерии

Отчита се увеличение на интензивността на придвижването към столицата по главните пътни артерии , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Причината за затрудненото придвижване е злополука , станала малко преди 13:00 часа, покрай 25-я км. Пътят е отворен час след случая, само че и сега към момента има изтеглящи се коли.

При злополуката са ударени три коли. Няма тежко потърпевши, един човек е изискал да бъде отведен в болница.

Интензивен е трафикът и по ГП Е-79 сред Симитли и Благоевград , съобщи БГНЕС. Преди пътен възел " Симитли-Разлог " трафикът стопира, на стадии полицейски патрул пропуща идващите от Банско по път II-19, а по-късно тези по Е-79, които се прибират от Гърция и Сандански.
 БГНЕС
На километър преди Симитли трафикът стопира за минути, по-късно още веднъж потегля, само че за малко.
 БГНЕС
След Симитли до началото на Автомагистрала " Струма " преди Благоевград трафикът се движи със скорост не по висока от 30 км./час.
 БГНЕС
Във връзка със засиления трафик по автомагистралата " Хемус " и за облекчение на прекосяването на транспортни средства в секторите с ремонтни действия е основана организация за реверсивно придвижване в тунел " Ечемишка ". Движението към София се реализира в две ленти, а в посока Варна - в една.

Екипи на ОД на МВР-София подкрепят и управляват трафика в зоната на краткотрайната организация за недопускане на пътни произшествия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР