Отброяваме дните до края на годината и с последни сили

...
Отброяваме дните до края на годината и с последни сили
Коментари Харесай

5 статии, които ви заинтригуваха най-много през тази седмица

Отброяваме дните до края на годината и с последни сили се готвим за блестящото празненство, с което ще посрещнем новата, която ни чака с още кино министър председатели, холивудски искра и доста музика!

Надяваме се огромните загуби на надарени и незабравими артисти да са зад тила ни, а 2020 година да бъде още по-вдъхновяваща, мъдра и благосклонна. Вдъхновени от цвета на идната година, разгласен от " Пантон ", събрахме за вас красива и стилна сбирка от дрехи, въодушевени от класическото синьо (19-4052) – елегантно със своята семплост внушаващо спокойствиеи  " покой в човешката душа ". Надникнахме и в дрешниците на звезди като Дженифър Анистън, Тимъти Шаламе и Ашли Греъм. Изкушихме се още веднъж и от доста известния сега свят на DC Comics, с цел да ви представим една невероятна Марго Роби.

***

Толкова я заобичахме като Рейчъл Грийн от „ Приятели “, толкоз заобичахме стила на героинята й. И да – тази прическа, която се трансформира в емблематична за цяло едно десетилетие. Дали повлияна от Рейчъл (която неотдавна въодушеви даже за една от последните му колекции), само че самата Дженифър постоянно може да бъде забелязана отвън прожекторите и снимачната площадка с бял тишърт или риза, типичен дънки и черно, много черно. Също като Рейчъл.
Капсулният дрешник на Дженифър Анистън
И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР