Отборите на Валенсия и Реал Мадрид откриват турнира за Суперкупата

...
Отборите на Валенсия и Реал Мадрид откриват турнира за Суперкупата
Коментари Харесай

Съставите на Валенсия и Реал Мадрид

Отборите на Валенсия и Реал Мадрид откриват шампионата за Суперкупата на Испания, който от тази година е с нов формат и ще се организира в Саудитска Арабия. " Прилепите " се класираха за конкуренцията като носители на Купата на Испания, а " белите " ще вземат участие с помощта на това, че през предишния сезон приключиха на трето място в Ла Лига. Другите два отбора, които ще спорят за оценката, са Барселона и Атлетико Мадрид.

Срещата ще се състои на стадион " Крал Абдула " в Джеда, а арбитър ще е Роберто дел Паломар.

През декември Валенсия и Реал направиха трагичен мач на " Местайя ", приключил 1:1. " Лос бланкос " разделят първото място в шампионата с Барселона, а през уикенда победиха Хетафе с 3:0. Валенсия пък се наложи с 1:0 над Ейбар и заема шеста позиция в класирането.

Зинедин Зидан се сблъска със съществени кадрови проблеми в навечерието на дуела. Аут поради травми са Карим Бензема, Гарет Бейл и Еден Азар. Марсело и Хамес Родригес към този момент са възобновени, само че остават на пейката. Там и са младите бразилци Родриго и Винисиус Жуниор.

Our Super Cup starting XI against @valenciacf_en! #RMSuperCopa | #HalaMadrid pic.twitter.com/oDvDhQZttN
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) 8 януари 2020 година Атаката на Реал предстоящо води Лука Йович. Сърбинът е еиднственият чист нападател в стартовите 11 на Зизу. За сметката на това в средата на терена ще работят по едно и също време Каземиро, Федерико Валверде, Тони Кроос, Лука Модрич и Иско.

В състава на Валенсия от контузии се оплакват Яспер Силесен, Гонсало Гедеш, Кристиано Пичини и Родриго Морено, които не попаднаха в група а за дуела. На вратата е Хауме, в центъра на отбраната ще си партнират Есекиел Гарай и Габриел Паулиста, а в предни позиции ще стартират Кевин Гамейро и Феран Торес.

STARTING XI #ValenciaRealMadrid pic.twitter.com/bcHrXOkRCv
— Valencia CF English (@valenciacf_en) 8 януари 2020 година Сред запасите на Алберт Селадес са Яспер Силесен, Денис Черишев и Максимилиано Гомес, за който се предполагаше, че ще е титуляр.

ВАЛЕНСИЯ - РЕАЛ МАДРИД 0:0

ВАЛЕНСИЯ (4-4-2):
Силесен; Вас, Гарай, Г. Паулиста, Гая; Коклен, Кондогбия, Парехо, Солер; К. Гамейро, Ф. Торес
Старши треньор: А. Селадес
РЕАЛ М (4-5-1): Куртоа; Карвахал, Варан, С. Рамос, Ф. Менди; Валверде, Каземиро, Модрич, Кроос, Иско; Йович
Старши треньор: З. Зидан

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР