Отборите на Уелс и Италия излизат един срещу друг в

...
Отборите на Уелс и Италия излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Шестте нации: Уелс срещу Италия в битка на честта

Отборите на Уелс и Италия излизат един против различен в Шестте народи. Двубоят е през днешния ден от 16:15 часа и може да го гледате в директно предаване по MAX Sport 2.

На процедура дуелът е без изключително значение и за двата отбора, откакто тотално разочароваха с представянето си в шампионата до този миг.

Отборът на Уелс, който сега заема петото място, към момента има някакви шансове за третата позиция в крайното класиране, само че за задачата би трябвало през днешния ден да реализира наложителна победа и да се надява на избрани резултати в останалите срещи.

Италия пък остава твърдо на последното място и през днешния ден ще търси първа победа в шампионата на Шестте народи от 2015 година. Оттогава до през днешния ден, Скуадрата записа цели 36 провали в конкуренцията.

Разбира се, отборът на Уелс излиза в срещата като безспорен любимец. „ Драконите” имат 16 триумфа против днешния си противник, като в седем от тях те се постановиха с разлика от 35 или повече точки. Уелс не познава усета на загубата против Италия вкъщи в шампионата на Шестте народи. Единствените провали пристигнаха като посетител през 2003 и 2007 година.

Откакто се причисли в конкуренцията през 2000 година, Италия има на сметката си едвам 12 победи. Последната им победа като посетител в шампионата датира от 2015 година, когато се постановиха над Шотландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР