Отборите на Царско село и Лудогорец завършиха 1:1 в мач

...
Отборите на Царско село и Лудогорец завършиха 1:1 в мач
Коментари Харесай

Царско село и Лудогорец си вкараха по един гол в снега

Отборите на Царско село и Лудогорец приключиха 1:1 в мач от 22-ия кръг на Първа лига по футбол на заснежения терен на комплекс " Царско село " в полите на Витоша.  Гостите от Разград имаха повече обстановки за гол, само че пропуски ги лишиха от триумфа. Двата отбора си размениха по един гол в края. Резервата Пиерос Сотириу (77 мин.) даде задатък на разградчани, а незабавно по-късно Мартин Кавдански (79) възвърне равенството.

Лудогорец води безапелационно в класирането с 52 точки, девет повече от втория ЦСКА, който на следващия ден гостува на Берое. Царско село остава на осма позиция с 25 точки.

Лудогорец стартира по-активно и бе покрай попадение още в 5-а минута, само че удар на Елвис Ману срещна тялото на вратаря Джони Пласид.

Царско село провежда рискова офанзива в 28-а минута, само че Емануил Манев не съумя да нанесе прецизен завършващ удар. Три минути по-късно и Дилан Мартенс стреля неопределено от комфортна позиция. Реян Даскалов също опита силата на удара си, само че стражът на Лудогорец Кристиан Кахлина мазета в корнер.

Най-дискусионната обстановка бе в самия завършек на първата част, когато Попадийн сбърка една топка в средата на терена и разреши на Кирил Десподов на напредне в половината на Царско село. Вместо да приключи самичък офанзивата, нападателят реши да подаде на Ману, който вкара на празна врата, само че попадението бе анулирано поради противоречива засада.

Десет минути след почивката Клаудиу Кешерю изпусна чисто състояние, откакто от десетина метра стреля към вратата, само че Джони Пласид избави удара с крайник. Малко по-късно Десподов бе изведен зад защитата, само че още веднъж Пласид внимаваше и самоотвержено мазета топката.

В 65-а минута пристигна ред и на Царско село да провежда рискова офанзива, само че Кахлина избави удар на Карим Роси.

Шест минути по-късно резервата Каули Оливейра не съумя да да прати топката в мрежата на Царско село от комфортна позиция. Това стори малко по-късно друга запаса за Лудогорец - Пиерос Сотириу. Кипърецът, който размени Кешерю, се разписа в 77-а минута с удар от близко след асистенция на Текпетей.

Само две минути по-късно Мартин Кавдански възвърне равенството с глава след центриране на Дилан Мартенс.

В 85-а минута Лудогорец можеше да поведе още веднъж, само че Жосуе Са направи следващ пропуск за разградския отбор. Секунди по-късно Каули пропусна да донесе успеха за Лудогорец, като стреля в опразнената врата, само че Луис Педро мазета с шпагат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР