Отборите на Царско село и Ботев (Вр) направиха безполезно за

...
Отборите на Царско село и Ботев (Вр) направиха безполезно за
Коментари Харесай

Безполезно реми за Царско село и Ботев (Вр)

Отборите на Царско село и Ботев (Вр) направиха неефикасно за себе си реми 1:1 на комплекса край Околвръстното шосе в столицата. След мача от 28-ия кръг в четворката на изпадащите тимове в Първа лига врачани са предпоследни с 23 точки, към този момент на място за бараж за оставане, а " царете " са последни с 20.

Така и двата отбора пропуснаха да се приближат до двойката Локомотив (Сф) - Пирин, които са на избавителните две места над тях.

Още във втората минута вратарят на домакините Ндиайе направи сериозна неточност, не съумя да изрита добре топката и Браян Переа го трансферира с отдалечен удар за 0:1.

Джереми Петрис утежни още повече ситуацията на Царско село, откакто в 37-ата минута получи втори жълт картон и бе изпъден.Врачани пропуснаха обаче да нанесат втори решителен удар с човек повече и в 64-ата минута Антонио Георгиев на собствен ред бе отхвърлен след два жълти картона за числено тъждество на терена.
Така се стигна до последната минута, когато нарушаване към границата на наказателното поле на Ботев, бе преценено от ВАР върху линията, а това означаваше дузпа. Тя бе превърната в гол от Венцислав Христов и мачът завърши без победител - 1:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР