Отборите на Саутхемптън и Тотнъм се изправят в пореден двубой

...
Отборите на Саутхемптън и Тотнъм се изправят в пореден двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Саутхемптън-Тотнъм, съставите

Отборите на Саутхемптън и Тотнъм се изправят в следващ дуел от програмата на новогодишния 21-ви кръг във Висшата лига. Двубоят с начален час 17:00 и може да бъде следен директно в ефира на DIEMA SPORT 2. Ние от GONG.bg, от своя страна, ще проследим всичко най-интересно от срещата тук:

"Светците " влизат в дуела в по никакъв начин не неприятна форма след 4 победи в последните си 7 мача и нито една загуба в последните си 3 срещи. В първия конфликт сред двата отбора тимът на Ралф Хазенхютъл затрудни съществено "шпорите ", губейки с минималното 1:2 на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ". Сега домакините ще търсят реванш.

Отборът на Жозе Моуриньо, от своя страна, влиза в срещата в много неуверена форма. След загуба в дербито с Челси, момчетата на португалския експерт реализираха измъчена победа над Брайтън и измъкнаха тъждество 2:2 при гостуването на Норич. Сега предизвикването също не наподобява по никакъв начин комфортно за севернолондонския гранд.

Саутхемптън - Тотнъм 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Саутхемптън: Макарти. Седрик, Стивънс, Беднарек, Бертранд, Армстронг, Хойберг, Уорд-Праус, Дженепо, Ингс, Редмънд; (4-4-2)

Тотнъм : Газанига, Вертонген, Алдервейрелд, Сесеньон, Орие, Ндомбеле, Сисоко, Али, Моура, Ериксен, Кейн (4-2-3-1)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР