Отборите на Нидерландия и Италия излизат в спор за бронзовите

...
Отборите на Нидерландия и Италия излизат в спор за бронзовите
Коментари Харесай

Нидерландия и Италия в спор за бронзовите медали в Лигата на нациите

Отборите на Нидерландия и Италия излизат в спор за бронзовите медали в дребния край на Лигата на нациите. Двубоят на стадион " Де Гролс Весте " започва в 16:00 часа и ще бъде предаван директно по DIEMA SPORT 3. На Gong.bg също ще проследим най-интересното от срещата.

Домакинът Нидерландия не съумя да стигне до огромния край, откакто поведе на Хърватия в полуфиналния конфликт. Вместо това " лалетата " позволиха поврат, а в самия край добутаха дуела до продължения. В тях обаче " шахматистите " вкараха още два гола на домакините и завоюваха с 4:2. Така Нидерландия стигна точно до дребния край, който ще опрдели носителя на бронзовите медали.

Италия пък позволи късен поврат против другия финалист - Испания. Хоселу в 88-ата минута прати " Ла Фурия Роха " във финала против Хърватия. 

Нидерландия игра край още в първото издание на шампионата през сезон 2018/19, когато загуби от Португалия с 0:1. Италия пък има трето място през сезон 2020/21, когато още веднъж отпадна от Испания на полуфиналите с 1:2 и надделя Белгия с 2:1 в разногласието за бронзовите медали.

Именно през тази година в Лигата на нациите за последно се срещнаха тимовете на Нидерландия и Италия, а дуелът от груповата фаза приключи при резултат 1:1. Този път домакините на шампионата Нидерландия ще са мощно стимулирани да завършат по допустимо най-хубавия метод присъединяване си, а точно с третото място и бронзовите медали.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР