Отборите на Фрозиноне и Фиорентина завършиха наравно 1:1 в среща

...
Отборите на Фрозиноне и Фиорентина завършиха наравно 1:1 в среща
Коментари Харесай

С късен гол Фрозиноне отмъкна точка от Фиорентина

Отборите на Фрозиноне и Фиорентина приключиха наедно 1:1 в среща от 12-ия кръг на Серия “А”. За гостите от Флоренция прецизен беше Марко Бенаси (47’), а за домакините вкара Андреа Пинамонти (89’).

Гол на Фрозиноне беше анулиран в 9-ата минута поради фаул в офанзива. Най-добрият голов късмет през първата част за Фиорентина се откри в 21-ата минута, когато Марко Спортиело отрази удар от директен свободен удар на Кристиано Бираги. За домакините добра опция изпусна Марко Капуано в 33-ата минута, когато негов изстрел с глава мина около вратата.

Още в самото начало на второто полувреме, в 47-ата минута, “виолетовите” справедливо поведоха в резултата посредством Марко Бенаси, който се възползва от центриране на Федерико Киеса. Гостите се виждаха с трите точки, когато в 89-ата минута с отдалечен шут Пинамонти донесе равенството за своя отбор. Интересното е, че това е четвърто следващо реми 1:1 за Фиорентина.
FULL TIME#FrosinoneFiorentina 1-1 pic.twitter.com/jE5WCuF11W
— Frosinone Calcio (@Frosinone1928) November 9, 2018 Така “Ла Виола” е на 7-о място в класирането със 17 точки, до момента в който Фрозиноне е в зоната на изпадащите на 18-а позиция със 7 пункта. Серия А 12 кръг, петък 9 ноември  Фрозиноне 1:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР