Отборите на Челси и Брайтън завършиха 0:0 в двубой от

...
Отборите на Челси и Брайтън завършиха 0:0 в двубой от
Коментари Харесай

Челси не успя да победи Брайтън, но влезе в топ 4

Отборите на Челси и Брайтън приключиха 0:0 в дуел от 32-ия кръг на Висшата лига на Англия. 

Домакините от Лондон са на четвъртото място с закъснение от една точка от Лестър и с еднакъв брой с Уест хем. В същото време Брайтън пък си потегли с скъпа точка в битката за оцеляване и е на 16-ото място. 

При идването си на " Стамфорд Бридж ", футболистите на Челси бяха посрещнати от митинг на почитатели, които бяха гневни от обявеното присъединяване на клуба в плана за европейска Суперлига. Автобусите и на двата тима бяха блокирани и закъсняха. Малко преди началото на срещата стана ясно, че Челси се отдръпва от плана, а почитателите останаха пред стадиона, с цел да отпразнуват новината с песента " Ние спасихме футбола ".

Мениджърът на " сините " Томас Тухел призна, че диалозите за Суперлигата са разсеяли неговите футболисти.

" Разочаровани сме. Искахме да победим и да се изкачим на третото място. Не можахме да вкараме гол и даже имахме шанс, че не загубихме. Направихме неточности, които бяха подбудени ненапълно от отмалялост, ненапълно и от липса на централизация. На мен ми повлияха новините за Суперлигата, а допускам, че и на футболистите. Преди мача говорихме единствено за това, а не за самата среща ", разяснява Тухел.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР