Отборите на Брюж и Галатасарай започнаха своята кампания в Шампионската

...
Отборите на Брюж и Галатасарай започнаха своята кампания в Шампионската
Коментари Харесай

Брюж и Галатасарай започнаха със скучно равенство в ШЛ

Отборите на Брюж и Галатасарай започнаха своята акция в Шампионската лига с нулево тъждество. В първи мач от група А на шампионата, белгийци и турци не съумяха да се изненадат, макар че и двата отбора записаха на сметките си по една греда.

Федерико Рика се регистрира с удар в напречния дирек през първото полувреме, до момента в който гостите пропуснаха своя късмет в 61-ата минута.

През първите 45 минути звездата на Галатасарай Райън Бабел бе доста покрай гол, само че изстрелът му бе избавен с опитност от Симон Миньоле, който през предишния сезон стана европейски първенец с отбора на Ливърпул.

Брюж, който мина през два квалификационни кръга и се трансформира в първия белгийски отбор достигал до груповата фаза на шампионата без да бъде първенец в своята страна, записа 11 мач без загуба от началото на сезона.

В същото време Галатасарай прекъсна отрицателната си серия като посетител в Европа. В последните си пет мача турците бяха записали пет загуби.

Следващият мач на Бюрж в групата е против Реал в Мадрид, до момента в който Галатасарай приема другия любимец в групата Пари Сен Жермен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР