Отборите на Аугсбург и Борусия Дортмунд завършиха наравно 1:1 в

...
Отборите на Аугсбург и Борусия Дортмунд завършиха наравно 1:1 в
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд завърши наравно при визитата си на Аугсбург и не успя да спечели в трети пореден мач от Бундеслигата

Отборите на Аугсбург и Борусия Дортмунд приключиха наедно 1:1 в мач от 15-ия кръг на немската Бундеслига, като по този метод " жълто-черните пропуснаха да победят в трети следващ мач от шампионата.

Визитата в Бавария несъмнено не стартира елементарно за момчетата на Един Терзич, които позволиха да изостанат в 23-ата минута, когато Ермедин Демирович се пребори за топката с Нико Шлотербек и останал очи в очи с вратаря Грегор Кобел не сбърка за 1:0.

Отговорът на " жълто-черните " въпреки всичко не закъсня и в 35-ата минута Дониел Мален възвърне равенството с акуратен удар от дъгата на наказателното поле.

В края на срещата още веднъж нидерландецът можеше да донесе цялостен поврат за своя отбор, както и цялостният комплект точки, само че видя по какъв начин ударът му бива отразен от стража Фин Дамен, след чиято интервенция топката се отби и от гредата.

Така, дуелът завърши без победител, а равенството остави Борусия Дортмунд на 5-ата позиция в Бундеслигата с актив от 26 пункта, до момента в който Аугсбург е 10-и с 18.



В други две любопитни срещи от днешния ден съставите на Хайденхайм и Бохум записаха значими победи надлежно против Майнц и Унион Берлин в битката за оцеляване в елита.

Хайденхайм се наложи минимално с 1:0 при визитата си на Майнц, до момента в който Бохум надделя " стоманените " с класическото 3:0 вкъщи.

По този метод дебютантите в Бундеслигата се изкачиха до 12-ото място в подреждането със 17 пункта, до момента в който Бохум са една позиция по-назад с 16.

В същото време Унион Берлин остава на 16-ата позиция с 10 точки, а Майнц са 17-и с 9.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР