Отборът Tech Valley спечели първия хакатон на Paysafe България, който

...
Отборът Tech Valley спечели първия хакатон на Paysafe България, който
Коментари Харесай

18 отбора взеха участие в Paysafe Hackathon 2018


Отборът Tech Valley завоюва първия хакатон на Paysafe България, който се организира на 31 март и 1 април в София. Над 40 ИТ инженери се състезаваха за награди на обща стойност 19 000 лева Победителите взеха премия в размер на 10 000 лева, а класиралите се на второ и трето място Spoko и TwoThirdsOfATeam завоюваха надлежно 6000 и 3000 лева Общо в надпреварата участваха 18 тима.

Участниците трябваше да се оправят с три съществени провокации с фокус върху: нови способи за осъществяване на транзакции през мобилни устройства; облачни инфраструктура и инструменти; разплащания в обществени мрежи през приложения за връзка, принадлежности за съдействие или видеоигри. Paysafe, водещ световен снабдител на цялостни разплащателни решения, обезпечи за тях запаси в GIT, както и ментори на място.

 Кадър от Paysafe Hackathon 2018

Два от най-интересните планове, създадени по време на двудневния хакатон на Paysafe, са решение на проблем, обвързван с солидна мултиплейър онлайн игра, и решение с фокус върху ръководството на риска през машинно образование.

„ Благодарим на всички, които взеха присъединяване в Paysafe Hackathon 2018, и поздравяваме спечелилите. Щастливи сме, че събитието въодушеви ИТ инженерите да работят върху забавни и настоящи задания – сподели Мирослав Божилов, общоприет шеф на Paysafe България. – Горди сме, че насърчаваме новаторската просвета и даване опция за работа с най-съвременни артикули за онлайн разплащания, от концепцията им до стартирането. Вярваме, че сходни начинания не просто открояват новите хрумвания на надарените ИТ експерти от страната. Те сплотяват и развиват локалната общественост на софтуерните разработчици. “

Всеки от тимовете на Paysafe Hackathon 2018 се състоеше от най-вече четирима души. Индивидуалното присъединяване също беше позволено, като при него съответният човек трябваше да бъде самичък в тим. Всички участници получиха дарове и се забавляваха на специфичен коктейл, проведен от Paysafe.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР