Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при Областната

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при Областната
Коментари Харесай

Врачанските полицаи са най-добри в състезание по стрелба

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак – Враца” при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Враца взе присъединяване в Републикански шампионат по пукотевица „ Бинев, Трошанов, Ангелов “. Турнирът се организира на 3 и 4 май в гр. София на стрелбището на Академия – Министерство на вътрешните работи за 22–ри следващ път. Състезавиено е в памет на служителите на реда починали при осъществяване на служебния си дълг – старши сержант Ангел Ангелов от IX РПУ, капитан Йордан Бинев и старши сержант Красимир Трошанов от Регионална дирекция на вътрешните работи – София, които бяха убити на 3 май 1996 година
Врачани завоюваха безапелационно всички класирания. Мъжкият тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов завоюва първо място в отборното клласиране, а женския тим в състав Катя Василева и Ани Цанова се подреди на пето място. Купата за второ място в комплексното класиране също отиде при врачани, където единствено стрелците на Плевен се оказаха по-добри с шест секунди. Катя Василева и Ивайло Флоров дублираха шампионските трофеи в самостоятелното класиране и станаха първи надлежно при дамите и при мъжете.
В шампионата взеха присъединяване 19 тима и 113 състезатели. С равносметка от две купи и три мезала за Семеен кодекс “Спартак – Враца “ този шампионат е последна инспекция на стрелковите умения преди финала на Републиканскототози състезание, което ще се организира през юни във Варна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР