Отборът на Витоша Бистрица ще бъде без най-опитния футболист в

...
Отборът на Витоша Бистрица ще бъде без най-опитния футболист в
Коментари Харесай

Гъргоров няма да играе за Витоша този сезон

Отборът на Витоша Бистрица ще бъде без най-опитния футболист в редиците си за на процедура най-важния си мач този сезон. Голямата звезда на "тигрите " Емил Гъргоров няма да е на линия за идния на 30 май бараж за оставане в Първа професионална лига.

Бистричани чакат крайното класиране във Втора лига, с цел да схванат дали ще спорят с Монтана или с Арда Кърджали за опазване на елитния си статут. Но задачата им се обрисува извънредно сложна без най-креативния им състезател.

Плеймейкърът на "тигрите " бе осъден за една среща от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз поради случая в края на дуела с Дунав Русе, изгубен с 0:1. Гъргоров се замеси в мелето, инициирано от Светослав Ковачев. Впоследствие, по сезиране на Комисия "Етика и феърплей ", петкратният първенец на България се оказа със спрени права за една среща и санкциониран с 500 лв..

Той по принцип трябваше да изтърпи наказването в идните срещи с Верея от финалните баражи, само че откакто старозагорци бяха извадени от елитната група, глобата му остава за директната борба за място в Първа лига с представителя на втория ни ешелон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР