Отборът на Уест Бромич изпусна трите точки срещу гостувалия Уотфорд

...
Отборът на Уест Бромич изпусна трите точки срещу гостувалия Уотфорд
Коментари Харесай

Стършелите ужилиха Уест Бромич в 95-ата минута

Отборът на Уест Бромич изпусна трите точки против гостувалия Уотфорд в мача сред двата отбора от 7-ия кръг на британската Висша лига. Уест Бромич пропиля задатък от два гола, откакто Рондон (18) и Еванс (21) дадоха желан старт на мача за домакините. В 37-ата минута Дукуре върна едно попадение, а в 95-ата Ришарлисон донесе точката на “стършелите”.

В 18-ата минута Хосе Саломон Рондон се възползва по най-хубавия метод от дълъг пас, пребори се със бранител на гостите и провря топката в мрежата около вратаря Аурелио Гомеш.

Само три минути по-късно някогашният бранител на Манчестър Юнайтед Джони Еванс направи резултата 2:0. Бранителят изпрати топката във вратата на “стършелите” с глава след центриране от ъглов удар.

В 37-ата минута Абдулай Дукуре вкара прекрасен гол след бърза офанзива на гостите. Той получи топката в половината на домакините, навлезе в наказателното поле и не пропусна да опъне мрежата зад Бен Фостър.

Двубоят вървеше към победа на Уест Бромич, само че в петата минута на добавеното време Ришарлисон попари домакините с изравнителен гол за 2:2. Бразилският нападател изпрати топката в мрежата с удар от близко след центриране от фаул.

Уотфорд заема пето място в класирането с 12 точки. Уест Бромич е 10-и с 9 точки след този разочароващ за отбора резултат.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 7 кръг, събота 30 септември  Уест Бромич 2:2краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР