Четецът на новини в BBC Maryam Moshiri разтревожи феновете, когато

...
Четецът на новини в BBC Maryam Moshiri разтревожи феновете, когато
Коментари Харесай

Водещият на BBC News, който продължава да става вирусен, се бори да говори на живо в ефир по време на `fit`

Четецът на вести в BBC Maryam Moshiri разтревожи почитателите, когато стартира да кашля, до момента в който репортира онлайн в ефир.

46-годишният -стара вкарваше сегмента, тя стартира да кашля неудържимо. Продуцентите бързо превключиха на различен клип, до момента в който тя се възстановяваше от него. Притеснени почитатели се втурнаха към обществените медии, с цел да я ревизират, откакто тя хвърли светлина върху обстановката X, известна преди като Twitter.

" Когато получите това извънредно гъделичкащо гърло и припадък на кашлица - само че вие излъчвате! " тя написа. „ Трябваше да се откажа по-късно! Благодаря на режисьора Сара, че отиде на клипа по-рано за мен!! “ Отивайки до секцията за мнения, един консуматор разяснява: „ Винаги скърбя, когато това се случва на водещи на вести.

„ Има ли причина на репортерите да не им е разрешено да пият чаша вода бюрото? (Или някой е прикрит изпод?!). “ Друг почитател добави: „ Гледах го Мариам и ти го улови съвършено дружно със Сара и постоянно може ненадейно да се появи такава кашл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР