Двама фенове на Формула 1, които твърдят, че са им

...
Двама фенове на Формула 1, които твърдят, че са им
Коментари Харесай

Феновете на Ferrari „горди“ Макс Верстапен им показаха среден пръст, след като се извиниха с пълзящо извинение

Двама почитатели на Формула 1, които настояват, че са им посочили междинен пръст от Макс Верстапен, споделиха, че са „ горди “, че са привлекли вниманието на състезателя на Red Bull.

Верстапен сподели на кореспонденти на Гран При на Емилия Романя, в това число на Mirror Sport, за взаимоотношението си с почитател по време на квалификацията в Имола. „ Карах в бокса и доста хора ръкопляскаха, само че един човек правеше... разнообразни неща с мен “, сподели той.

„ Така че му дадох пръста и по-късно идващия когато пристигнах, той ръкопляскаше! Лесно е да не бъда добър с теб, само че той беше малко по-висок >

Холандецът не одобри въпроса прекомерно съществено, защото се смееше през целия виц. И наподобява също няма обиди от другата страна на въпроса.

Двама почитатели, които настояват, че са били забъркани, разгласиха видео в обществените медии, в което се извиниха на Верстапен. Облечени в облекло с марка Ferrari, те признаха, че се държат „ идиоти “ и изглеждаха удовлетворени от реакцията на водача.

Единият сподели: „ Просто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР