Отборът на ЦСКА 1948 навъртя днес първия си пълен тренировъчен

...
Отборът на ЦСКА 1948 навъртя днес първия си пълен тренировъчен
Коментари Харесай

Настроение в редиците на ЦСКА 1948 на старта на лагера в Боровец

Отборът на ЦСКА 1948 навъртя през днешния ден първия си цялостен подготвителен ден в Боровец. И първите усещания са не положителни, а превъзходни. По-точно, " алените " са настанени в Боровец, в хотел " Янакиев ", който е без забележки. Иначе заран упражняват в Самоков, а следобяд в Говедарци.

Но всичко по реда си за този триъгълник в Рила.Всяка заран до края на лагера алените ще са на помощния терен на стадиона в Самоков, където натъртват извънредно на физическа подготовка. Така беше и през днешния ден, едвам в края Петко Петков " отпусна " обичаните квадрати на футболистите.

Последва приучване в ледени вани в спа центъра на хотела и обяд. След ядене (днес прясна пъстърва) играчите откриха непредвиден гений в своя съотборник Милко Георгиев. Нападателят седна зад пианото в лоби бара и изсвири няколко мелодии. " Забравил съм, другояче преди време ходех на уроци ", показа Милко.

След отмора отборът се насочи към базата в Говедарци. Двата терена са превъзходни, а хубостта на близките хълмове няма разказване! Втората подготовка обикновено е обичаната на всички в ЦСКА 1948, тъй като предлага единствено игри с топка.

В двете занимания се включи спортният шеф Кирил Котев. При центриранията и удари глава той сподели класа, забивайки гол с греда. Хубави попадения записа и Михаел Орачев. Но откъм усърдие забележки нямаше към нито един.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР