Отборът на Tринидад и Тобаго хвърли бомбата в последния кръг

...
Отборът на Tринидад и Тобаго хвърли бомбата в последния кръг
Коментари Харесай

Изнедада! САЩ пропуска Мондиала за първи път от 31 години

Отборът на Tринидад и Тобаго хвърли бомбата в последния кръг от международните квалификации в зона КОНКАКАФ, откакто победи Съединени американски щати с 2:1 като посетител и в профил „ янките” от Мондиала през 2018 година в Русия. Така американците ще пропуснат международни финали за първи път от 1986 година.

Омар Гонзалес си вкара автогол в 17-ата минута, давайки задатък на домакините в срещата. В 37-ата Алвин Джоунс повиши за 2:0. Звездата на Съединени американски щати Кристиан Пулишич за разписа в 47-ата минута, което обаче не бе задоволителен тласък за американците, които в последна сметка изгубиха дуела.

Панама въпреки това си завоюва директна виза за международното, откакто измъкна победа от 2:1 над към този момент класиралия се на Мондиала Коста Рика.

Йохан Венегас откри за гостите в 36-ата минута. Попадението не пречупи панамците и те изравниха с помощта на Габриел Торес, който вкара за 1:1 в 55-ата. Две минути преди последния съдийски сигнал Роман Торес се трансформира в героя за домакините, реализирайки скъпото попадение за 2:1.

Мексико пък позволи изненадваща загуба с 2:3 от Хонурас, само че все пак отборът резервира лидерското си място в класирането. Тимът на Хуан Асорио поведе в резултата с гол на Орибе Пералта в 17-ата минута на дуела. В 34-ата Алберт Елис изравни, а единствено пет минути по-късно Карлос Вела още веднъж изведе „ ацтеките” напред в резултата. В 54-ата пък стражът Гийермо Очоа си означи автогоол, а в 60-ата Ромел Куйото се разписа за крайното 3:2 и изпрати отбора си на финалните баражи. Там Хондурас ще се изправи против Австралия в първия си мач, а при триумф ще играе край против някой измежди Перу и Нова Зеландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР