Отборът на Тотнъм се интересува от дуото на Ювентус Алваро

...
Отборът на Тотнъм се интересува от дуото на Ювентус Алваро
Коментари Харесай

Тотнъм поиска и Мората след Кулушевски

Отборът на Тотнъм се интересува от дуото на Ювентус Алваро Мората и Деян Кулушевски.

„ La Stampa “ твърди през днешния ден, че спортният шеф на „ шпорите “ Фабио Паратичи „ мощно “ желае Кулушевски в отбора на лондончани още този месец, като англичаните са подготвени да влагат общо 30 милиона евро за неговото привличане. Сделката ще включва наем и задължението да бъде изплатен за непрекъснато през лятото за 30 милиона евро.

21-годишният Кулушевски не попада в проектите на треньора Масимилиано Алегри, който е подготвен да се раздели с него. През акцията шведът се е отчел с едвам 2 гола и 3 асистенции във всички шампионати.

Тотнъм към този момент се елементарни с две от главните си цели за януари, откакто Луис Диас е пред трансфер в Ливърпул, а Адама Траоре се завръща в Барселона.

Паратичи също има интерес да докара на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ и Мората, като към този момент е отправил питане и за испанеца. Атлетико Мадрид, който държи правата на испанския национал, към този момент отхвърли предложение за наем от страна на Барселона.

Наскоро треньорът Макс Алегри съобщи, ч желае да задържи 29-годишния нападател до края на интервала му чартърен до лятото. „ Биаконерите “ обаче към този момент публично привлякоха Душан Влахович от Фиорентина и може да решат да се разделят с Мората до края на месеца. През този сезон той има 8 гола и 5 асистенции във всички шампионати.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР