Отборът на Торино с лекота преодоля вчера втородивизионния Карпи с

...
Отборът на Торино с лекота преодоля вчера втородивизионния Карпи с
Коментари Харесай

Вратар уцели греда от пряк свободен удар

Отборът на Торино с лекост преодоля през вчерашния ден втородивизионния Карпи с 2:0 в мач от четвъртия кръг на шампионата за Купата на Италия и си обезпечи среща с Рома на " Олимпико " в Рим на 1/8-финалите. Яго Фалке (18) и Андреа Белоти (31) дадоха постоянна преднина от два гола на " биковете " още преди почивката, а в последните секунди на мача успеха на домакините можеше да стане и класическа.



Във втората минута на добавеното време торинци получиха право да изпълнят директен свободен удар и зад топката застана... 20-годишният сръбски вратар Ваня Милинкович-Савич. Братът на една от звездите на Лацио - Сергей Милинкович-Савич, извърши по впечатляващ метод фаула и напълно малко не му доближи, с цел да означи гол. Изстрелът на 202-сантиметровия пазач разтресе напречната греда и не пожела да влезе във вратата, само че старши треньорът Торино Синиша Михайлович сигурно е оценил осъществяването на сънародника си. Самият Михайлович бе цар на директните свободни удари и нееднократно е наказвал противниковите вратари с умеенето си да бележи голове от фаул.

Самият Ваня Милинкович-Савич е чудесно осведомен със качествата на Михайлович в осъществяванията на директни свободни удари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР