Отборът на Созопол ще провери качествата на двама нови футболисти

...
Отборът на Созопол ще провери качествата на двама нови футболисти
Коментари Харесай

Созопол тества аматьор и чужденец в контролата с Поморие

Отборът на Созопол ще ревизира качествата на двама нови футболисти в контролата против Поморие на следващия ден от 14:00 часа на стадион " Арена Созопол ". Единият тестван е от тим в Трета лига, а другият – чужденец.

Старши треньорът Румен Димов не пожела да разгласи имената им на този стадий. Същевременно експертът уточни, че той и помощниците му ще следят тази събота и неделя мачове от Трета лига с присъединяване на играчи, които са набелязани за привличане.

Спарингът сред черноморските съседи на следващия ден ще пропуснат деветима от домакините. Шестима от графата " съществени " получават отмора, а Георги Петров и Милен Димов се възвръщат от интервенции, надлежно на коляното и на глезена.

Габриел до Кармо пък чака в Бразилия да получи нова виза " D ", която ще му даде право на едногодишно престояване отвън родината. И тримата ще се включат пълноценно в зимната подготовка на Созопол от януари следващата година.

Днешната подготовка на " Арена Созопол " ще водят помощник-треньорът Маргарит Димов и кондиционният треньор Михаил Ралев, които ще положат на практика изпит пред заместник-директора на Българската треньорска школа по футбол Юри Николов. Ралев ще се потвърждава за кетап като кондиционен експерт, а Димов – за треньорски лиценз " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР