Отборът на СОУ Найден Геров взе пет победи на световното

...
Отборът на СОУ Найден Геров взе пет победи на световното
Коментари Харесай

СОУ „Найден Геров с пет победи на световното по футбол за ученици в Белград

Отборът на СОУ „ Найден Геров ” взе пет победи на международното състезание по футбол за възпитаници в Белград.

В проявата участваха родени през 2001, 2002 и 2003 година, като в състава на варненци бяха главно фрагменти на Черно море от трите набора.

Водач на делегацията на нашите, които представяха България, беше Валентин Чакъров от БФС, а тимът беше воден от Стефан Дончев, с асистент Жасмина Тошева.



В групата варненските играчи изгубиха от домакина Сърбия 0:1 и бъдещия международен първенец Бразилия с 1:7, приключи наедно с Ливан – 1:1 и победи Тайван с 1:0.

Варненци останаха отвън топ 8, а по-късно взеха още четири победи против отпаднали от други групи. Те завоюваха против Белгия с 2:1, Чили – 2:0, Люксембург – 3:1, и Италия – 7:1.



Голмайстор на нашите стана Тугай Неджет с 10 гола.



Ето какво съобщи треньорът Стефан Дончев за „ Петел ”: „ Нямахме шанс и се паднахме в една от най-трудните групи – с домакина и бъдещия международен първенец. Въпреки това можехме да изпреварим Сърбия и да попаднем в Топ 8, в случай че бяхме победили Ливан, само че 3 минути преди края наш футболист изпусна самичък против вратаря.

Като цяло доста положително показване на тима. Използвах 18-те футболисти, които бях взел, кой повече, кой по-малко, и съм удовлетворен от всички. В тази възраст изоставаме само в тактическо отношение. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР