Отборът на Севиля следи ситуацията с дуото на Ливърпул Джердан

...
Отборът на Севиля следи ситуацията с дуото на Ливърпул Джердан
Коментари Харесай

Севиля набеляза дуо ненужни в Ливърпул за лятото

Отборът на Севиля следи обстановката с дуото на Ливърпул Джердан Шакири и Такуми Минамино. „ La Razon “ твърди, че андалусийци възнамеряват да насочат оферта за двамата играчи през лятото.

Швейцарският национал Шакири беше обвързван с испанския отбор в предишното, само че лятото може да се окаже моментът, в който той най-сетне ще заиграе на „ Рамон Санчес Писхуан “.

Шакири дойде на „ Анфийлд “ през 2018 година, след изпадането на Стоук Сити. Той по този начин и не съумя да завоюва титулярно място в отбора на Юрген Клоп. Швейцарският национал изигра 58 мача за Ливърпул във всички шампионати, като вкара осем гола.

Междувременно от Севиля се интересуват и от японския национал Минамино, който съгласно тях към този момент няма бъдеще на „ Анфийлд “. В момента Минамо е чартърен в Саутхемптън до края на сезона, като в сделката не е включена алтернатива за откупуването му. Минамино пристигна в клуба през януарския трансферен прозорец на 2020 година за към 8 милиона паунда, само че също не съумя да остави фрапантна диря до този миг.

29-годишният Шакири, който има контракт с "мърсисайдци " до лятото на 2023 година, е оценен на към 15 милиона евро от Transfermarkt.com, до момента в който цената на Минамино е към 12 милиона евро.

NEW: Sevilla eyeing moves for Shaqiri and Minamino in summer.
— Anfield Watch (@AnfieldWatch)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР