Отборът на Савино дел Бене (Скандичи) с разпределителката Никол Миланова

...
Отборът на Савино дел Бене (Скандичи) с разпределителката Никол Миланова
Коментари Харесай

Първа победа за наша волейболистка в Италия

Отборът на Савино дел Бене (Скандичи) с разпределителката Никол Миланова реализира първа победа във втория кръг от италианското състезание по волейбол – 3:1 (25:15, 26:24, 20:25, 25:15) като хазаин на Волей Бергамо. Българката игра добре цялостен мач записа с 5 точки (1 ас). В отбора е и италианската националка с български генезис - Офелия Малинов, само че тя остана запаса и влизаше за малко във втората и третата част. 

При мъжете тимът на Консар (Равена), за който играят българският диагонал Димитър Димитров и националът на Северна Македония - Александър Ляфтов, позволи втора поредна загуба – 0:3 като хазаин против новака Джиоела Призма (Таранто). Бившият волейболист на ЦСКА Димитров влезе като запаса във втората и третата част и извърши два начални удара, само че не записа точка.

Шампионът на България за 2021 година с Хебър (Пазарджик) Александър Ляфтов стартира като титуляр, само че бе сменен още в първия гейм от Лука Улрих. Лявтоф влизаше като запаса във втория и третия гейм и приключи дуела с 3 точки (50% успеваемост в офанзива, 27% съвършено и 47% положително посрещане).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР